Vacature Volmacht Acceptant Inkomen

Volmacht Acceptant Inkomen in Capelle aan den Ijssel

Ben jij werkzaam als Acceptant en wil je je (verder) gaan specialiseren richting Inkomen? Dan zijn wij namens InComfort Assuradeuren, onderdeel van Zicht Adviseurs op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als Acceptant Volmacht Inkomen neem je, namens onze volmachtgevers, de verantwoordelijkheid op je om verzekeringsaanvragen van jouw tussenpersonen zelfstandig te beoordelen. Je evalueert en toetst risico's binnen het volmachtbedrijf. Dankzij je moedige instelling zoek je creatieve oplossingen binnen deze grenzen. De belangen van de tussenpersonen staan voor jou centraal.

Klantcontact doet jouw hart sneller slaan. Je kunt je uitstekend verplaatsen in de behoeften van de klant. Je staat klaar als klankbord voor hen en samen bespreken jullie regelmatig verzekeringsaanvragen. Met jouw proactieve houding adviseer je zowel op aanvraag als spontaan over hoe offertes optimaal te presenteren zijn aan hun potentiële klanten.

Functie-eisen

  • Hbo-werk- en -denkniveau.
  • Ervaring met volmacht en acceptatie op het gebied van inkomen.
  • Je hebt Wft Inkomen.
  • Je bent gecertificeerd Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement of bereid om dit op korte termijn n onze kosten te behalen.

Organisatie

Bij InComfort werken houdt in dat je deel uitmaakt van ons dynamisch en betrokken team binnen een uniek en onafhankelijk volmachtbedrijf. Tegelijkertijd profiteer je van de ondersteuning van een van Nederlands grootste financiële intermediairs.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangtsalaristussen 3.196,- en 4.793,- (op basis van een 40-urige werkweek), afgestemd op jouw ervaring en expertise. Bij een woon-werkafstand vanaf 11 km krijg je een reiskostenvergoeding van 0,21 per km voor maximaal 40 km met eigen vervoer. Reis je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden we de kosten volledig.

Elke maand ontvang je een netto internetbijdrage van 20,- en geniet van 27 vakantiedagen per jaar. Neem deel aan onze pensioenregeling met slechts een minimale eigen bijdrage. Werk flexibel, ook vanuit huis, en wees gerust: Zichtzorgtervoor dat je thuis een comfortabele en veilige werkomgeving hebt.

Cultuur

Je komt te werken bij InComfort (onderdeel van Zicht Adviseurs), met het hoofdkantoor in Ravenstein. Daar word je onderdeel van een team met zes medewerkers. Hoewel we landelijk actief zijn, kun je ook werken vanuit onze kantoren in Rijswijk, Capelle aan den IJssel of Apeldoorn. Onze groeiplannen voor de nabije toekomst zijn ambitieus.

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs is onderdeel van Nationale-Nederlanden en behoort tot één van de grootste assurantiekantoren van Nederland. Zicht helpt klanten bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s met persoonlijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van hun (zakelijk) leven.

Zicht stelt haar medewerkers centraal. Blijvende aandacht voor hun ontwikkeling, betrokkenheid, inzetbaarheid én vitaliteit, zorgen voor een constante hoge medewerkerstevredenheidsscore, hoge klantwaarderingen en jarenlange dienstverbanden.Functie:Verzekeringsagenten
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via b.gilkes@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Volmacht Acceptant Inkomen Personato 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures