Vacature Tendermanager

Tendermanager in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Tender Manager om ons dynamische team in Rotterdam te versterken. Als Tender Manager ben je de verantwoordelijke spin in het web, die een centrale rol speelt in het continue signaleren en inschrijven van aanbestedingen. Je bent een echte teamplayer, met een ‘getting things done’ mentaliteit, die zich moeiteloos beweegt op zowel tactisch als strategisch niveau.

Wat ga je doen?
Als Tender Manager ben jij de drijvende kracht achter het signaleren en inschrijven op aanbestedingen. Met jouw creatieve schrijftalent overtuig je met winnende voorstellen. Je coördineert moeiteloos met interne stakeholders, beheert contracten met nauwkeurigheid en minimaliseert risico’s. In multidisciplinaire teams breng jij jouw expertise in, waardoor je essentieel bent voor de groei en ontwikkeling van Career Rebels.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als Tender Manager bij Career Rebels begroet je elke dag met vastberadenheid en enthousiasme. Je start je dag met het doornemen van lopende aanbestedingen en het plannen van strategieën om nieuwe kansen te grijpen. Jij bent het kloppende hart van onze aanbestedingsinspanningen en je dagen zijn gevuld met uiteenlopende en boeiende taken.

Je begint met het nauwlettend monitoren van aanbestedingsplatformen en marktkansen. Je analyseert zorgvuldig de eisen en specificaties van aanbestedingen en bepaalt samen met het team de meest effectieve benaderingsstrategieën. Je organiseert overleggen, coördineert met verschillende teams en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit. Je bent de spin in het web, waarbij je effectief communiceert met zowel tactische als strategische belanghebbenden om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen hun bijdrage leveren aan het op tijd (!) indienen van succesvolle tenders.

Naast het schrijven van voorstellen en het coördineren van interne processen, ben je ook verantwoordelijk voor contractbeheer en risicomanagement. Je houdt voortdurend een vinger aan de pols, identificeert potentiële risico’s en onderneemt proactief actie om deze te beheren. Je draagt bij aan duurzaam relatiebeheer met onze partners.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en vereist dat je snel kunt schakelen tussen verschillende taken. Je bent niet alleen een expert in het navigeren door aanbestedingsprocessen, maar ook een teamspeler die zijn/haar expertise deelt en anderen inspireert. Jouw toewijding en professionaliteit dragen bij aan het succes van Career Rebels in het binnenhalen van belangrijke projecten en het opbouwen van langdurige relaties met klanten.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie.
 • Deel uit maken van een enthousiast team.
 • Jaarcontract met de mogelijkheid tot vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen (+ 6 adv-dagen) op basis van een 40-urige werkweek.
 • Voorziening van benodigde tools: laptop, mobiele telefoon.
 • Functie gevestigd in kantoor in Rotterdam.
 • Toegang tot de online Academy met meer dan 80 online cursussen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Pensioenregeling.

Wat wij zoeken

 • Minimaal 4-5 jaar ervaring met tenderen, met bewezen successen in het binnenhalen van aanbestedingen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Creatief schrijftalent om overtuigende voorstellen te kunnen schrijven is een must.
 • Ervaring met projectmanagement en het schakelen op zowel tactisch als strategisch niveau.
 • Zelfstarter met een ‘getting things done’ mentaliteit en de capaciteit om als teamplayer te excelleren.
 • Je neemt initiatief, hebt een proactieve houding en toont eigenaarschap over je werk.
 • Ervaring met contractbeheer en duurzaam relatiebeheer met zowel interne als externe stakeholders.


Functie:Tendermanager
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Career Rebels via koen@careerrebels.nl of 010-2062020. Of bezoek hun website https://www.careerrebels.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Tendermanager Career Rebels 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures