Vacature Team manager ventilatie

Team manager ventilatie in Capelle aan den Ijssel

Functieomschrijving:

Jij staat op het punt om je carrière naar nieuwe hoogtes te blazen want wij hebben dé kans voor jou als teammanager landelijke ventilatieprojecten bij Feenstra in Capelle aan den IJssel. Geweldig dat je hier oren naar hebt! Met jouw competitieve instelling en winnaarsmentaliteit word jij de frisse wind die dit team naar next level brengt. Iemand met jouw capaciteiten moet hiervoor beloond worden en daarom mag je het volgende verwachten een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen €4.147,07 en €5.017,81, een solide pensioenregeling, plus 38 vrije dagen per jaar en natuurlijk een bedrijfsauto. Maar hé, dit is nog niet alles want we hebben nog meer te ventileren.


Dit ga je doen

Als teammanager bij Feenstra in Capelle aan den IJssel zorg jij ervoor dat jouw team als een geoliede machine draait. Dit doe je samen met jouw dreamteam van 20 monteurs, 3 toppers in de werkvoorbereiding, 2 planners / administratieve genieën en 3 montageleiders. Jij bent het gezicht voor de grote klanten en een ware people manager. Elke dag zet je je in voor voldoende vakmensen, betrokken bij de instroom en doorstroom van dit dynamische team. Jouw missie? Zorgen dat het aan jouw vakmensen niets ontbreekt, zodat ze de beste prestaties kunnen leveren voor onze klanten in de wereld van ventilatietechniek.

Jij bent degene die de productiviteit naar een ongekende hoogtes tilt maar er ook voor zorgt dat de kwaliteit altijd in de lucht hangt. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn projectmatig werken en kostenbeheersing voor jou net zo vertrouwd als een goedwerkend ventilatiesysteem. Die vlotte werkrelaties binnen de keten? Oh, dat is jouw specialiteit. Voor de laatste updates klop je aan bij de Operationeel Manager. Er is nog meer te noemen:

  • Je leidt en coacht je team proactief en houdt toezicht op de financiële en administratieve afhandelingen
  • Je draagt zorg voor de beschikbaarheid, inzet en geleverde kwaliteit van onze vakmensen
  • Je bent een spil in het werven en opleiden van nieuwe vakmensen en signaleert kansen voor verbeteringen en implementeert deze
  • Je bezoekt zakelijke klanten en bent eerste aanspreekpunt
  • Je onderhoudt strategisch, tactisch, operationeel en commercieel contact met klanten, leveranciers en andere afdelingen en handelt eventuele klachten af


Meer over Feenstra

Bij Feenstra kom je terecht in een team dat met meer dan 1.700 collega's door heel Nederland een zorgeloze woonomgeving creëert. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden, van kleine klussen tot grote projecten. Jouw rol is cruciaal om te zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat onze klanten kunnen genieten van een veilig en comfortabel thuis.


Jouw team

Als teammanager bij Feenstra in Capelle aan den IJssel zorg jij ervoor dat jouw team als een geoliede machine draait. Dit doe je samen met jouw dreamteam van 20 monteurs, 3 toppers in de werkvoorbereiding, 2 planners / administratieve genieën en 3 montageleiders. Jij bent het gezicht voor de grote klanten en een ware people manager. Elke dag zet je je in voor voldoende vakmensen, betrokken bij de instroom en doorstroom van dit dynamische team. Jouw missie? Zorgen dat het aan jouw vakmensen niets ontbreekt, zodat ze de beste prestaties kunnen leveren voor onze klanten in de wereld van ventilatietechniek.Functie:Team manager ventilatie
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5017 – 5017
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via nancy.wijnkamp@fygi.nl of 654977685. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Team manager ventilatie FYGI 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures