Vacature New Business Accountmanager/ Sales Hunter (Randstad) (100% New Business)

New Business Accountmanager/ Sales Hunter (Randstad) (100% New Business) in Rotterdam

Ben je een gedreven Accountmanager in de mediabranche met een passie voor digitale innovatie? Voel je je thuis in de wereld van onder andere digitale en gedrukte media? Dan pas jij goed bij onze opdrachtgever, een marktleider in digitale buitenreclame. 

Lijkt het jou leuk om jouw ervaring in te zetten op het gebied van digitale billboards om op deze manier op grote hoogte impact te kunnen maken?

Kom deel uitmaken van een groeiend bedrijf met een open cultuur, waar jouw bijdrage gewaardeerd wordt. Binnen een team waarin collega's  elkaar ondersteunen, met elkaar meedenken en samen successen behalen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Flexibele werkuren met een voorkeur voor 40 uur p/w;
 • Een passend salaris tussen € 3000,-- en 4000,-- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van ervaring en leeftijd, een bonus over de verkoop;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Auto van de zaak (Volkswagen polo);
 • 100% premievrij pensioen;
 • 26 Vrije dagen;
 • Gratis abonnement bij nabijgelegen sportschool.

Voor wie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is een pionier in digitale buitenreclame sinds 2014. Met meer dan 100 digitale billboards op premium locaties, worden wekelijks 17 miljoen passanten bereikt met mooie reclame boodschappen. Binnen het dynamische team is snelle communicatie en persoonlijk contact de sleutel tot het realiseren van impactvolle campagnes die resoneren met jouw doelgroep. De flexibiliteit, klantgerichtheid, en ondersteuning van onze opdrachtgever hebben al vele bedrijven geholpen hun bereik substantieel te vergroten.

Onze opdrachtgever is continu bezig met innovatie om het maximale uit de markt te halen, van het toevoegen van nieuwe locaties tot het implementeren van geavanceerde technologieën zoals retargeting en data-gedreven campagnes.

Je droombaan?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en proactieve sales professional die niet bang is om de markt te veroveren en de new business (100%) naar ongekende hoogtes te stuwen. Zodra jij een nieuwe klant hebt binnen gehaald, zal de binnendienst jou helpen met het beheren van de relatie, zodat jij je weer kan focussen op New Business. Maak deel uit van een team waar jouw flair voor sales en jouw vermogen om nieuwe kansen te creëren niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook essentieel is voor het gezamenlijk succes van onze opdrachtgever.

Wat zijn onze wensen en waar ligt jouw talent?

 • Stabiel, Zelfstandig en proactief;
 • Ervaren met telefonische verkoop;
 • Gericht op doel en resultaat;
 • Een fan van Persoonlijke en open communicatie;
 • In staat om je te kunnen Inleving in klanten uit diverse branches;
 • Vaardig in het genereren van nieuwe zakelijke kansen.

Heb je ervaring in de reclamebranche, ben je creatief in het geven van advies en ben je een teamspeler, dan zijn dat zeker pluspunten!

Heb je interesse, vragen, of wil je gelijk solliciteren? Neem contact op met Hilde Renes, info@smart-talent.nl, 06-40757486, en ontdek de mogelijkheden.

https://smart-talent.nl/vacature/new-business-accountmanager-sales-hunter-randstad-100-new-business-1439/

Kernwoorden: Sales, New Business, Teamspeler, Media sales, Meid expertise, klantgericht, strategische verkoopFunctie:Accountmanager
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3995
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smart Talent BV via info@smart-talent.nl of 31640757486. Of bezoek hun website https://smart-talent.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. New Business Accountmanager/ Sales Hunter (Randstad) (100% New Business) Smart Talent BV 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures