Vacature Monteur technische dienst #120016

Monteur technische dienst #120016 in Capelle aan den Ijssel


Onze opdrachtgever heeft een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze organisatie heeft een platte organisatie, waardoor zij geen bazen kennen. De enige baas voor deze organisatie is de klant.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud van onze apparatuur en machines. Je zorgt ervoor dat alles op tijd gekeurd wordt, zodat deze veilig en betrouwbaar gebruikt kunnen worden. Jij bent net als wij een harde werker. Je ademt techniek en hebt passie voor gereedschappen.
Je voert wettelijke inspecties uit en maakt aan de hand daarvan inspectierapporten. Op het moment dat er iets niet klopt weet jij precies hoe je moet handelen. Jij beschikt namelijk over kennis van het keuren en repareren van elektrisch gereedschap volgens de NEN3140-norm en het keuren van draagbaar klimmateriaal volgens de NEN2484-norm.

Het is een zeer veelzijdige functie waarin je echt kan uitblinken.
Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige en zelfstandig werkende collega die het leuk vindt om onderhoud en reparaties aan gereedschappen, machines en gebouwen uit te voeren. Dankzij jouw preventieve onderhoud als monteur technische dienst verloopt ons productieproces optimaal. Al jouw collega’s kunnen iedere dag zonder problemen aan de slag. Het is nooit te voorspellen hoe jouw werkdag eruitziet, iedere dag is anders. Maar wat staat er wel iedere werkdag te gebeuren? Een gezellige werksfeer met leuke collega’s en veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Samen zorgen jullie ervoor dat onze opdrachtgever haar klanten optimale service kan verlenen. Om dit te waarborgen verricht je (preventieve) onderhoudswerkzaamheden.

Wat verwachten wij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek;
 • Je bent leergierig;
 • Je denkt probleemoplossend;
 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie.


Wat bieden wij?

 • Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën.
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Leuke nieuwe collega’s!


Functie:Monteur technische dienst
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:39 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select HR Sliedrecht via dion.gerritsen@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Monteur technische dienst #120016 Select HR Sliedrecht 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures