Vacature Managementassistent #120389

Managementassistent #120389 in Capelle aan den Ijssel

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant.

Zoek je een leuke dynamische functie waarbij er interne en externe zaken geregeld moeten worden om alles in goede banen te leiden? Dan is dit de uitdaging voor jou! Van een Toolbox (workshop) voor klanten voorbereiden op een van de vestigingen, een bedrijfsweekend voor collega’s organiseren, nieuwsbrieven voor klanten en collega’s schrijven, het regelen van relatiegeschenken, het organiseren van opleidingen, het schrijven en corrigeren van teksten en het assisteren van de directie in allerlei voorkomende werkzaamheden. Wij zoeken een onstopbare, gedreven en leiding nemende managementassistent, die graag behulpzaam is en niet graag nee hoort!

Wat verwachten wij?
Een opleiding en/of werkervaring op secretarieel gebied
HBO werk- en/of denkniveau
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Kennis van MS Office
Deze functie betreft een fulltime dienstverband

 

Wat bieden wij?
Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën
Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
Leuke nieuwe collega’s!Functie:Managementassistent
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select Hr via dion.gerritsen@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Managementassistent #120389 Select Hr 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures