Vacature Logistiek administratief medewerker

Logistiek administratief medewerker in Capelle aan den Ijssel

Je ruikt het al van verre, dit is letterlijk jóuw wereldbaan! Als logistiek administratief inkoop medewerker bij Oqema in Capelle aan den IJssel ben je op dagelijks niveau bezig met een breed en afwisselend takenpakket. Oqema produceert en distribueert een breed scala aan producten, zoals geur- en smaakstoffen, feed- en foodproducten en chemicaliën, voor klanten in Europa. Dit, met name in de parfumindustrie. Als een ware smaakmaker houd jij je bezig met het versturen van transport opdrachten tot aan het monitoren van de inkoop van leveringen en verschepingen. Al bij binnenkomst ervaar je de warme gezellige sfeer op het kantoor. De heerlijke aroma van versgemalen koffie jou tegemoet komend. Hier word je hartelijk verwelkomt. Jouw bureau met als achtergrond het schitterende uitzicht over de skyline van Rotterdam, staat al voor je eerste werkdag klaar. Jij fungeert als een ware verbinder tussen de transporteur en de leverancier. Dit waarderen we en dat zie je terug in een uitstekend maandsalaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, bonus, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot thuiswerken. Hier wil je niet meer weg net als de meeste collega’s die hier al 10 jaar werken. Volg de geurige aroma’s.


Als logistiek administratief inkoop medewerker bij Oqema in Capelle aan den IJssel heb je een belangrijke rol zowel op logistiek, inkoop als administratief gebied. Jij bent de verbindende factor tussen de afdeling sales, logistics als het bijvoorbeeld over vertragingen gaat. 

Aan het begin van de dag is niet te voorspellen wat jij die dag gaat beleven. En dit ga jij doen:

•      Je verstuurt de transport opdrachten aan de transporteurs

•      Je verstuurt de inkooporders naar de leverancier

•   Je monitort de inkoop van leveringen en verschepingen

• Je assisteert bij de voorraad-planning

• Je communiceert met de afdelingen sales logistics Functie:Logistiek administratief medewerker
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 2900
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via nancy.wijnkamp@fygi.nl of 654977685. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Logistiek administratief medewerker FYGI 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures