Vacature Leerling Monteur | Direct in Dienst | Startsalaris tot €2700

Leerling Monteur | Direct in Dienst | Startsalaris tot €2700 in Capelle aan den Ijssel

Jij gaat aan de slag bij een ontzettend leuk bedrijf dat alles tot in de puntjes heeft geregeld voor hun klanten en personeel! De organisatie is een bekend begrip in het plaatsen van vele industriële keukens die worden gebruikt binnen restaurants, ziekenhuizen, scholen, bedrijven en nog veel meer.
Omdat jij dit vak nog moet leren nemen zij jou volledig in opleiding. Het bedrijf heeft dan ook een eigen trainingscentra waarbij men al gecertificeerd is om 200 training/ cursussen mogen geven. Dit kan variëren van F-gassen tot NEN 3140. Dit wordt allen betaald voor jou. De organisatie is dus bereidt om jou volledig op te leiden tot een volwaardige servicemonteur!

Als leerling servicemonteur heb jij een belangrijke rol binnen de organisatie en ben jij voornamelijk werkzaam in de buitendienst. Jij komt op veel verschillende locaties door heel Nederland en jij bent ook veel in contact met de afnemers. Jij gaat binnen de organisatie een leertraject in waar jou alles van A tot Z wordt geleerd door ervaren monteurs en waar jij verschillende opleidingen/cursussen gaat volgen. Binnen de functie als leerling servicemonteur behoren de volgende taken:

  • NEN 3140 keuringen uitvoeren;
  • Onderhoud uitvoeren aan verschillende elektronische apparaten binnen de industriële keukens;
  • Het aannemen en verwerken van nieuwe projecten;

Jouw dag begint vanuit huis waar jij in jouw Volkswagen Caddy stapt en onderweg gaat naar de eerste opdracht. Jouw bus is ’s nachts al volgeladen door een andere partij waardoor jij je niet druk hoeft te maken of je wel de juiste materialen bij je hebt voor de opdracht.

Jij gaat aan de slag in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en in het weekend ben je dus lekker vrij! Ook neem je af en toe deel aan projecten die maximaal 1 week kunnen duren (dit is heel minimaal). Houd er rekening mee dat er dan overnachtingen geregeld worden via de organisatie en krijg je hiervoor een extra toeslag. Hier hoef jij zelf niks voor te regelen!Functie:Leerling Monteur | Direct in Dienst | Startsalaris tot €2700, Assemblagemonteur industriële elektronica
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2700
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via ronaldvandam@mail.werktalent.nl of 31613409182. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Leerling Monteur | Direct in Dienst | Startsalaris tot €2700 WerkTalent 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures