Vacature LEAN Warehouse Manager

LEAN Warehouse Manager in Krimpen aan den Ijssel

Als LEAN Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle warehouse-activiteiten. Waarbij het logistieke proces opnieuw in kaart moet worden gebracht en worden geïmplementeerd.

Omschrijving

Als LEAN Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle warehouse-activiteiten. Je speelt een cruciale rol bij het implementeren van LEAN-principes om de efficiëntie te maximaliseren en de operationele kosten te minimaliseren. Je taken omvatten onder andere:

  • Opzetten en Implementeren: Ontwikkel en implementeer LEAN-processen en systemen om de workflow te stroomlijnen en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren.
  • Personeelsbeheer: Leid en motiveer het warehouse-team om maximale prestaties te leveren. Zorg voor een positieve werkomgeving die gericht is op continue verbetering.
  • Voorraadbeheer: Houd toezicht op het voorraadbeheer, inclusief ontvangst, opslag en verzending van goederen. Minimaliseer fouten en optimaliseer de voorraadniveaus.
  • Kwaliteitsborging: Zorg voor naleving van kwaliteitsnormen en implementeer maatregelen om de nauwkeurigheid van de orderverwerking te waarborgen.
  • Rapportage en Analyse: Analyseer operationele gegevens en stel rapporten op om de prestaties te monitoren. Identificeer gebieden voor verbetering en implementeer passende maatregelen.


Functie:Warehouse Manager Lean, Warehouse Manager
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Page Personnel via onbekend of 31107999745. Of bezoek hun website http://www.pagepersonnel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. LEAN Warehouse Manager Page Personnel 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures