Vacature Klantenservice Volkswagen Audi

Klantenservice Volkswagen Audi in Capelle aan den Ijssel

Ben jij geïnteresseerd in luxe automerken en wil jij graag als klantenservice medewerker werken? Lees dan snel verder

PON is een vooraanstaand bedrijf dat actief is in de automotive sector, met een sterke focus op luxe automerken. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide dienstverlening en klantgerichte benadering. PON biedt onder andere ondersteuning aan klanten via telefoon, chat, e-mail en social media. Als klantenservice medewerker bij PON is dan ook geen één dag hetzelfde! Je staat paraat om onze klanten te helpen via de telefoon, chat, e-mail en social media. Wanneer klanten contact met ons opnemen, hebben ze allerlei vragen.

Welke vragen kan jij verwachten?

  • Zijn de auto's op de website ook in de showroom te bekijken?
  • Wat houdt het Pon Plus Pakket precies in?
  • Kan ik een Europees Schadeformulier aanvragen?
  • Wat is mobiliteitsservice en wanneer heb ik er recht op?

En als je eenmaal de kneepjes van het vak onder de knie hebt, kun je zelfs doorgroeien naar de backoffice van PON. Daar wachten complexere vragen en uitdagingen op je, waarbij je veel teksten zult schrijven om klanten te ondersteunen.

Natuurlijk krijg een grondige training voordat je begint, waarbij je uitgebreide kennis opdoet over het bedrijf, gesprekstechnieken en de gebruikte systemen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt!Functie:Klantenservice Volkswagen Audi, Commercieel klantcontact medewerker
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.eskikilic@werk.olympia.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Klantenservice Volkswagen Audi Olympia 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures