Vacature Klantenservice topper Jumbo

Klantenservice topper Jumbo in Capelle aan den Ijssel

Maak van je passie voor klantenservice een schitterende carrière bij Jumbo!

Hallo Jumbo! Werken in de supermarkt betekent automatisch gezellig contact met de vaste klanten, en het uithelpen van de mensen die er nog niet zo bekend zijn. De uitdaging voor jullie: dit contact net zo leuk maken aan de telefoon en via chat! Als klantenservice medewerker voor de Jumbo ga je klanten helpen via telefoon, e-mail en chatservices. Vragen kunnen natuurlijk gaan over aanbiedingen, bestellingen of andere acties van de Jumbo. Jij zorgt ervoor dat deze gesprekken net zo snel en soepel gaan als in de winkel!

Hier een greep uit de algemene vragen:

  • Wanneer wordt mijn online bestelling geleverd?
  • Waarom is de aanbieding uit de folder niet in alle winkels beschikbaar?
  • Hoe kom ik aan een lijst met glutenvrije producten?
  • Krijg ik als vierde wachtende in de rij ook mijn boodschappen gratis?

Kom bij ons team en ervaar een geweldige werkomgeving waar je kunt groeien en bloeien. Samen zetten we ons in voor tevreden klanten en een succesvolle toekomst bij Jumbo. Sluit je aan bij ons en maak deel uit van de glimlach van Jumbo!Functie:Klantenservice topper Jumbo, Commercieel klantenservice medewerker (sales)
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.eskikilic@werk.olympia.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Klantenservice topper Jumbo Olympia 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures