Vacature Klantenservice Medewerker Transavia

Klantenservice Medewerker Transavia in Capelle aan den Ijssel

Als Klantenservice Medewerker bij transavia krijg jij energie van het te woord staan en helpen van klanten en heb je affiniteit met luchtvaart.  

Wij zijn we opzoek naar klantenservice medewerkers voor Transavia. Als klantenservicemedewerker voor Transavia ga jij de klanten helpen bij het boeken van vluchten, het inchecken van vluchten of het wijzigen van boekingen. Is er een ander probleem wat er bij de reiziger speelt dan zal jij er alles aan doen om het probleem op te lossen.  

Hoe zit jouw dag eruit? Als je aankomt op werk log je in en ga je de dag voorbereiden. Dit doe je door te kijken naar de nieuwe informatie of eventuele wijzigen die hebben plaatsgevonden. Vervolgens zal je de lijn ingaan en erin zal je de klanten helpen met vragen via de telefoon. Is er een vraag die jij niet meteen kan beantwoorden? Dan heb je genoeg collega’s die jou daar graag bij helpen. Na jouw dienst sluit je af en ga je met een tevreden gevoel naar huis, omdat jij weer wat hebben kunnen betekenen voor een ander die dag! Functie:Klantenservice Medewerker Transavia, Medewerker Klantenservice
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2080 – 2080
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via p.zweekhorst@werk.olympia.nl of 31612345678. Of bezoek hun website https://106.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Klantenservice Medewerker Transavia Olympia 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures