Vacature Inkoper #92809

Inkoper #92809 in Capelle aan den Ijssel

Onze opdrachtgever heeft een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Dit is een klantgericht bedrijf waarbij de klant altijd op nummer 1 staat.


De inkoper heeft een breed takenpakket en draagt de verantwoording voor het op peil houden van onze voorraad en het up-to-date houden van ons assortiment.

De uitdaging hierin ligt in het plaatsen van orders bij onze leverancier en het waarborgen van de kwaliteit en levertijd. Je bent iedere dag gericht bezig met het verbeteren van de processen om ons assortiment altijd voorradig te houden.
Hiernaast houd je ook zicht op prijswijzigingen en zorg je ervoor dat producten voorzien zijn van de juiste specificaties. Jij voelt je goed als klanten nooit met lege handen de winkel uitlopen, dankzij jouw samengestelde assortiment!
Met al jouw bovenstaande kennis kunnen wij er samen voor zorgen dat wij nét dat extra stukje service bieden en is de glimlach van de klant ook nét een beetje groter.

Als de nieuwe inkoper van onze opdrachtgever wandel je het pand binnen en groet je collega’s die je tegenkomt. Je start je computer op en bekijkt meteen of er nog meldingen zijn die direct uitgevoerd moeten worden. Top, alles loopt op rolletjes!

Je begint de dag met het beantwoorden van ontvangen mailtjes en vindt het geen probleem om de telefoon op te pakken om telefonisch contact te hebben met leveranciers. Hierna pak je de voorraadlijst erbij en zorg je dat alles weer netjes wordt verwerkt in Excel.

In de middag verwerk je de nieuwe prijzen en bel je nog een paar leveranciers over de levering van producten voor de volgende dag. Aan het einde van de dag werk je nog even je mail bij. Zo dat was het alweer, morgen weer een dag!


Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een opleiding op MBO/Hbo-niveau;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kunt goed werken in teamverband;
  • Je beschikt kennis van Microsoft Excel;
  • Je bent bekend met onze handel.

Wat bieden wij?

  • Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën
  • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Leuke nieuwe collega’s!


Functie:Inkoper
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3501
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select Hr Sliedrecht via dion.gerritsen@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Inkoper #92809 Select Hr Sliedrecht 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures