Vacature HR Business Partner

HR Business Partner in Rotterdam

Jeanette werkt alweer een paar jaar met veel enthousiasme bij ons als HR Adviseur. Zij is dan ook klaar voor het stapje in haar ontwikkeling naar Senior HR Adviseur. Goed voor haar, goed voor HR Corporate Care! Hierdoor is er nu een plek vrij voor een fijne, gezellige, pro-actieve collega met een Rotterdamse werkmentaliteit.

Heb jij een verfrissende kijk op HR en wil je graag aan de slag bij een organisatie waar je veel ruimte en verantwoordelijkheden krijgt? Wil je daarnaast graag brede HR ervaring op doen en zoek je een baan met veel afwisseling, uitdagende projecten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

HR Buiness Partner is bij ons een dynamische, veelzijdige, afwisselende functie. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verschillende facetten van  HR bij verschillende bedrijven of je werkt dedicated voor één opdrachtgever. Je werkt in de volle breedte van het vak en met verschillende cao’s en bedrijfsregelingen.

Deze vacature is dus voor degene wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien van een mooie uitdaging. Maar, geen zorgen, we gooien je niet in het diepe, voordat we weten dat je kunt zwemmen.

Sta je al te popelen? Rol je mouwen dan maar op en ga samen met ons aan de slag. Je houdt je bezig met werving en selectie, speelt een pro-actieve rol bij het adviseren van directie, management en medewerkers op HR gebied, voert gesprekken over het functioneren van medewerkers, stelt functieprofielen en HR-reglementen op en daarnaast houdt je je ook nog bezig met alle andere voorkomende HR-projecten. Kortom, de hele mikmak die nodig is om de in-, door- en uitstroom in goede banen te leiden.

De functie-eisen zijn als volgt:

 • HBO HRM;
 • Snel kunnen schakelen, in staat om het overzicht te bewaren;
 • Pro-actief;
 • Het aantal uur per week komen we samen overeen (minimaal 32 uur/maximaal 40 uur per week);
 • Last but not least - gezellig, humor, prettig mens.

Wat hebben wij te bieden?

 • Afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden;
 • Salaris tussen € 3.000 en € 4.500;
 • Startdatum in overleg;
 • Ontwikkelmogelijkheden via onze eigen academy;
 • Leuke collega’s;
 • Korting op je sportschoolabonnement, een fiets van de zaak, Bol.com of weekendje weg;
 • Onze actieve Party Rebels (gezellige teamuitjes).
 • Chief Happiness Officer (onze eigen office dog).

Wat kun je doen om in aanmerking te komen voor deze functie?

Solliciteren, natuurlijk! Bij vragen over deze vacature? Bel dan 010-2062040 en vraag naar Sandra Ruigendijk.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail naar sollicitaties@hrcorporatecare.nl.

Bedrijfsprofiel

HR Corporate Care is een HR dienstverlener. Onze opdrachtgevers geven hun totale HR afdeling uit handen. HR Corporate Care neemt alle zorgen uit handen, zoals het opzetten van een goed HR beleid, adviseren over in-, door- en uitstroom, verzuim en preventie. Daarnaast verzorgen wij de totale personeels- en salarisadministratie en zorgen dat onze opdrachtgevers zich bezig kunnen houden met hun Core Business en niet wakker liggen over ingewikkelde HR vraagstukken.

HR is tenslotte een écht vak!

Er heerst een open cultuur, waarbij we samen werken, samen lachen en samen groeien.

Wil je meer van ons weten? Vraag maar raak. We zijn een open boek. Tot snel!Functie:HR Adviseur
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HR Corporate Care via sollicitaties@hrcorporatecare.nl of 010-2062020. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. HR Business Partner HR Corporate Care 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures