Als horecamedewerker ben je niet alleen bezig met de bereiding en presentatie van eten en drinken, maar draag je ook bij aan het creëren van positieve herinneringen voor de gasten.
Dit ga je doen:
Je begint je dag met het voorbereiden van verschillende horecaproducten achter de schermen. Je zorgt niet alleen voor het eten, maar bereidt ook de presentatie voor. Tijdens de plechtigheid om 12:00 uur ben je verantwoordelijk voor het serveren van koffie, thee en wat lekkers aan de gasten. Om 14:00 uur breng je borrelplanken naar de tafels en schenk je drankjes in. Aan het einde van de dag werk je samen met je collega's om de gebruikte ruimtes netjes achter te laten, inclusief het schoonmaken van de keuken, servicegebieden en andere gebruikte ruimtes.
Je werkt flexibel met een variabel aantal uren per week tot maximaal 24 uur. Je kunt worden ingepland van maandag tot en met zaterdag, tussen 8:30 uur 's ochtends en 21:00 uur 's avonds. Je werkschema biedt ruimte voor 2 tot 3 dagen per week, waarbij de roosters elke maand vooruit worden gepland en kunnen variëren.
Functie: | medewerker bediening horeca, Horecamedewerker crematorium |
Startdatum: | 30-05-2024 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Tijdelijk |
Salaris: | 2288 – 3174 |
Uren per week: | 16 – 24 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.
Deel de vacature:
Redactie Krimpen aan den IJsselkrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Krimpen aan den IJssel via krimpenaandenijsselkrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op krimpenaandenijsselkrant.nl.
© krimpenaandenijsselkrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.