Vacature Financieel Administratief Medewerker #120425

Financieel Administratief Medewerker #120425 in Capelle aan den Ijssel

Een familiebedrijf in de bouw die werken in een informele sfeer. Hun werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, (groot) onderhoud en contractonderhoud van gebouwen en woningen. Verder zijn zij voor verschillende organisaties huisaannemer, waarbij creativiteit en flexibiliteit wordt gevraagd. In hun eigentijdse timmerfabriek maken zij ramen, deuren, trappen en kozijnen nauwkeurig op maat, maar er zijn natuurlijk veel meer toepassingsmogelijkheden van houten bouwmaterialen denkbaar. Daarbij kiezen zij ervoor om milieubewust te produceren met een laag energieverbruik. 

Hun 90 gemotiveerde medewerkers hebben vakkundigheid, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staan. Persoonlijk contact met onze klant vinden zij belangrijk.

Wat ga je doen?
Om alle administratieve handelingen goed af te handelen kunnen onze monteurs en de medewerkers van de front office rekenen op de collega’s van de back office.

Als financieel administratief medewerker zal jij je voornamelijk bezighouden met de facturatie voor een aantal grote klanten. De verkoopfacturen moeten worden opgemaakt en worden verstuurd conform afspraak met onze verschillende klanten;
Afhandelen van opdrachten in het systeem;
Inkoopfacturen beoordelen.

Wat vragen wij?
Een afgeronde relevante opleiding op MBO 4 
Relevante ervaring tussen de 3 - 5 jaar
Flexibele instelling
Communicatief sterk
Cijfermatig sterk
Teamplayer


Wat bieden wij?

Een uitstekend salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd;
Een informele werksfeer waarbij we oog hebben voor jou als persoon;
Werktijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur;
De beste koffie om elke dag zo goed mogelijk van start te gaan. 
Het klinkt heel cliché, maar oprecht durven wij te zeggen dat je in één van de leukste teams in de bouwbranche terecht gaat komen.Functie:Financieel administratief medewerker
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select Hr Sliedrecht via john.vandertak@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Financieel Administratief Medewerker #120425 Select Hr Sliedrecht 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures