Vacature Financieel Administratief #96678

Financieel Administratief #96678 in Capelle aan den Ijssel


Onze opdrachtgever is sinds 1928 leverancier voor bouw en industrie. Ze zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, Gouda en Den Haag en bieden een breed assortiment aan ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, keet- en kantoorbenodigdheden, infratechniek, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, kantoorartikelen en- meubilair.

Naast dit uitgebreide assortiment helpen zij bedrijven met de herkenbaarheid van hun onderneming door het bedrukken van bedrijfskleding. Of het nu gaat om personeel in de bouw, aannemerij, industrie of de technische diensten. Daarnaast helpt onze opdrachtgever haar klanten bij het onderhouden van gereedschappen en machines.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team waarin accuratesse, samenwerking en een flexibele instelling hoog in het vaandel staan. Als administratief medewerker ben je met je collega’s verantwoordelijk voor de financiën. Je draagt de verantwoording voor de crediteuren en debiteurenbeheer, controleert inkoop- en verkoopfacturen en je verzamelt, registreert en ordent financieel – administratieve informatie en voert data in voor de meest uiteenlopende financiële doeleinden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken, wijzigen en verwijderen van zogenoemde klantmedewerker accounts. Mochten klantmedewerkers vragen hebben over hun account, kunnen zij hiervoor bij jou terecht. Je maakt webshop logins aan en verstuurt deze. Als debiteuren medewerker draag je zorg voor dat er zo snel mogelijk aan de betalingsverplichtingen wordt voldaan. Je hebt ervaring met het telefonisch incasseren van betalingen. Mochten hier problemen bij ontstaan, weet je welke incasso-instrumenten je kunt gebruiken. Daarnaast beschik je over de kennis om een maningstraject op te stellen, kredietadviezen te vertrekken en kredietrapporten te lezen. Zoals hierboven omschreven lees je dat binnen de taakomschrijving van deze rol een breed scala aan werkzaamheden zijn. Het is een uitdagende functie met veel afwisseling en waarin je veel kunt leren.

Wat verwachten wij?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Je kunt in teamverband werken
 • Je bent secuur en nauwkeurig
 • Je spreekt en schrijft foutloos in de Nederlandse taal
 • Je hebt kennis van Word en Excel
 • Je hebt ervaring met telefoonbehandeling


Wat bieden wij?

 • Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Leuke nieuwe collega’s!


Functie:Financieel administratief medewerker
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Select Hr Sliedrecht via dion.gerritsen@selecthr.nl of 0184 410956. Of bezoek hun website https://www.select-jobs.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Financieel Administratief #96678 Select Hr Sliedrecht 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures