Vacature Docent Aardrijkskunde (PT)

Docent Aardrijkskunde (PT) in Capelle aan den Ijssel

Neem jij je leerlingen graag mee op reis over de wereld? Door de actualiteit en dagelijkse praktijk te verbinden aan je lessen, weet jij jouw leerlingen te boeien met inspirerende lessen. Je kunt enthousiast verhalen vertellen en beelden laten zien van alle wonderlijke en wetenschappelijke zaken op aarde. Dan is Matchpartner Onderwijs op zoek naar jou.

Wij zijn voor een school in Capelle aan den IJssel op zoek naar een docent Aardrijkskunde. Het gaat hier om een VMBO B/K en TL - school. In eerste instantie is de vacature voor 11 lesuren per week, maar op termijn zou dit meer kunnen worden.

Ben jij die vakdocent met passie voor deze doelgroep en heb je nog wat tijd en energie over, reageer dan snel op de vacature!Functie:Docent Aardrijkskunde (PT), Onderwijs
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5000 – 5500
Uren per week:6 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via dennis@matchpartner.nl of 31643629073. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Docent Aardrijkskunde (PT) Matchpartner 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures