Vacature Commercieel projectcoördinator | Verbouw & Onderhoud

Commercieel projectcoördinator | Verbouw & Onderhoud in Capelle aan den Ijssel

Als projectleider ga jij aan de slag om particuliere verbouwingen van kop tot staart te begeleiden. Je begint bij de opname waarbij je duidelijk de wens van de klant doorneemt. Hieropvolgend ga je aan de slag met de calculaties en breng je een scherpe offerte uit. Na het afronden van de deal ga je aan de slag met het voorbereiden van de opdracht om deze vervolgens ook te begeleiden. Gedurende dit traject sta je in contact met de klant, onderaannemers en leveranciers.

Je kan hierbij denken aan het realiseren van aanbouwen, opbouwen, bijgebouwen,  dakkapel, verbouwingen binnenshuis, renovatie- en onderhoud aan de woning en tot slot verduurzaming van de woning.

In deze rol heb je veel vrijheid maar draag je tevens een grote verantwoordelijkheid. Je vindt het dan ook niet erg om buiten werktijd opnames te verrichten bij de klant. Je weet van aanpakken en kan daarmee jouw commerciële vaardigheden goed combineren met jouw bouwkundig inzicht. Goede communicatie is essentieel evenals het plannen en organiseren. Je zou kunnen stellen dat je als aannemer opereert onder een aannemer. 

Voor deze opleiding heb je minimaal jouw opleiding bouwkunde afgerond op mbo niveau maar het liefst op hbo niveau. Daarnaast beschik je over rijbewijs B en VCA VOL. 

Nieuwsgierig? Geef een seintje en ik verschaf alle verdere informatieFunctie:Commercieel projectcoördinator | Verbouw & Onderhoud
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.luijerink@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 79 08. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Commercieel projectcoördinator | Verbouw & Onderhoud Eminent Groep 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures