Vacature Commercieel intercedent

Commercieel intercedent in Rotterdam

Ben jij op zoek naar de ultieme sales uitdaging waarbij je de verantwoordelijkheid hebt kandidaten te plaatsen bij zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers? Dan is deze vacature voor jou!

In ons kantoor in Rotterdam word je verwelkomd door onze altijd vrolijke Patricia of Pim van de receptie. Jouw werkplek is op de 2e verdieping, pak je vandaag de lift of toch sportief de trap ???

Als intercedent weet jij als geen ander waar jij de geschikte kandidaat voor onze opdrachtgevers kan vinden. Je zoekt dagelijks via diverse kanalen en benadert de beste kandidaten, interviewt ze en stelt ze voor bij je klant.
Hebben wij niet de juiste functie bij onze opdrachtgevers voor jouw kandidaten? Dan ga jij met je kandidaat op zoek naar hét bedrijf waar hij/zij wilt werken en zorg je ervoor dat we hen als nieuwe klant mogen verwelkomen. Maar je rol is breder dan alleen het werven van kandidaten. Jij staat in dagelijks contact met jouw opdrachtgevers in het hele land en helpt hen zo goed als je kan!
Snelheid is cruciaal binnen jouw rol als intercedent. Jij zorgt er continu voor dat de juiste opvolging tijdig gedaan wordt, zodat er niemand onnodig lang hoeft te wachten op een terugkoppeling.

Kandidaat geplaatst? Lekker bezig! Dan zorg je er vervolgens voor dat er een vlekkeloze onboarding plaats vindt voor de flexkracht. Doordat jij tijdens de sollicitatieprocedure alle administratie goed hebt bijgehouden in ons ATS is dat een fluitje van een cent. Je collega’s van de backoffice zorgen er dan voor dat alles perfect voor jouw flexkracht geregeld wordt. Dan kan jij je weer bezighouden met je volgende kandidaat!

Uiteraard neem jij na de plaatsing regelmatig contact op met jouw flexkracht. Het is belangrijk te weten dat hij ook echt goed op zijn plek zit.
Je signaleert actief behoeften en kan bijvoorbeeld passende trainingen aanbieden uit ons online portaal (en je mag zelf uiteraard ook trainingen volgen).
Tijdens de plaatsing zal je ook nog structureel contact met de opdrachtgever houden om te kijken hoe de samenwerking gaat.
Dagelijks neem je tijdens de standup de lopende zaken door met je collega’s. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen en kan jij sneller de juiste match maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever.

Wat wij bieden

 • Startsalaris liggend tussen €2200,- en €3400,- bruto per maand op fulltime basis. (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen(bij een fulltime dienstverband).
 • 8% vakantiegeld 
 • Leuke uitjes die geregeld worden door onze Party Rebels
 • De mogelijkheid om vanaf 32 uur per week te werken
  De mogelijkheid om interessante werkervaring op te doen
 • Een droombaan op een toplocatie met nog meer droomcollega’s.
 • Super werksfeer.
 • Een baan waarin je niet het gevoel hebt dat je op maandagmorgen naar je werk “moet”.
 • Een werkomgeving waarin meedenken enorm gewaardeerd wordt.
 • Pensioenregeling voor je oude dag.

Wie wij zoeken

 • Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke collega met minimaal 1 jaar ervaring in de sales;
 • Je hebt een opleiding in commerciële richting gevolgd;
 • Je komt uit de regio Rotterdam;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Als intercedent dien je een stevige persoonlijkheid te hebben en je schakelt makkelijk tussen verschillende type gesprekspartners.


Functie:Intercedent
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Career Rebels via koen@careerrebels.nl of 31102062020. Of bezoek hun website https://www.careerrebels.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Commercieel intercedent Career Rebels 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures