Vacature Commercieel accountmanager

Commercieel accountmanager in Rotterdam

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met een bewezen commerciële track record? Heb je 4-5 jaar ervaring in B2B sales en ben je op zoek naar een uitdagende verantwoordelijke job in de Randstad-regio? Dan is deze functie als Commercieel Accountmanager bij Career Rebels iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Commercieel Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van new business in de Randstad-regio. Daar ligt de focus! Je hebt een scherpe commerciële drive en een hands-on mentaliteit. Je hebt ook aantoonbare ervaring in het beheren van bestaande klanten en het uitbouwen van bestaande businessrelaties. Je bent een sociaal persoon en leert graag nieuwe mensen kennen. Bovendien heb je affiniteit met HR en ben je geïnteresseerd in het helpen van organisaties bij het vinden van de juiste talenten voor hun teams.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Elke ochtend start je vol energie en enthousiasme aan een nieuwe dag als Commercieel Accountmanager bij Career Rebels. Je hebt een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Op kantoor of bij een klant. Na een gedegen inwerkperiode ben je veel onderweg.

Je haalt energie uit het opvolgen van leads en het benaderen van potentiële klanten in de Randstad-regio. Met je scherpe commerciële inzicht en overtuigingskracht weet je prospects te interesseren voor alle diensten van Career Rebels. Je voert gesprekken, luistert naar de behoeften van klanten en biedt op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij hun wensen. En je vertaalt deze intern bij onze recruiters.

Naast het genereren van new business, houd jij je bezig met het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Je belt hen regelmatig om te vragen hoe het met ze gaat, om feedback te verzamelen en om eventuele problemen op te lossen. Jij zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn en dat ze zich gewaardeerd voelen.

Je werkt nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen binnen Career Rebels. Samen bespreek je strategieën, deel je successen en ondersteun je elkaar om de gestelde doelen te behalen. Je deelt nieuwe ideeën en helpt mee aan marketinginitiatieven om de zichtbaarheid van Career Rebels in de markt te vergroten.

Elke dag is anders en biedt nieuwe kansen om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Je hebt de vrijheid om creatief te zijn, nieuwe ideeën voor te stellen en je stempel te drukken op het succes van Career Rebels. Jouw inzet en toewijding maken een verschil en dragen bij aan het realiseren van de doelen van ons bedrijf. Welkom bij Career Rebels, waar elke dag een nieuwe kans is om te excelleren! 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie
 • Deel uit maken van een enthousiast team
 • Jaarcontract met de mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Bruto maandsalaris tussen de € 3600,- en € 4600,-
 • 25 vakantiedagen (+ 6 adv-dagen) op basis van een 40-urige werkweek.
 • Voorziening van benodigde tools: auto, laptop, mobiele telefoon.
 • Functie vanuit kantoor in Rotterdam
 • Toegang tot de online Academy met meer dan 80 online cursussen.
 • Pensioenregeling.

Wat wij zoeken

 • Je hebt 3 – 4 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bij voorkeur in B2B sales.
 • Je hebt een sterke commerciële drive en een bewezen track record in het behalen van verkoopdoelen.
 • Je hebt affiniteit met HR en bent geïnteresseerd in het werken met mensen.
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Een bestaande netwerk in de Randstad-regio is een pré.
 • Je hebt affiniteit met marketing en begrijpt hoe dit kan bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en het succes van Career Rebels.


Functie:Accountmanager
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 4600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Career Rebels via koen@careerrebels.nl of 31102062020. Of bezoek hun website https://www.careerrebels.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Commercieel accountmanager Career Rebels 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures