Vacature Calculatiespecialist

Calculatiespecialist in Capelle aan den Ijssel

Beeld je eens in. Bij de ochtendgloren bereid je jezelf als calculatiespecialist bij Feenstra in Capelle aan den IJssel voor op de buitendienstwerkzaamheden. Heb je alles? Je controleert jouw afsprakenlijst, verzamelt de benodigde documenten en als je alle informatie hebt, stap je al fluitend in jouw representatieve zakenauto. Let’s go naar jouw eerste klant. Aangekomen maak je kennis met de projectmanager of de klant. Jij weet exact waar je tijdens dit informatieve gesprek naar moet vragen en weet eventuele onduidelijkheden op te helderen en in te calculeren. Je schakelt vlot tussen vragen over de omvang van het project en het aansluiten van benodigde materialen op de spanning van de deadline.


Als calculatiespecialist ben je als de kabel die de stroom van expertise en materiaalkennis aansluit, terwijl je schakelt tussen samenwerkingen met klanten en interne teams. Hiervoor wordt je beloond. Calculeer maar alvast een goed salaris in tussen €3.700,00 en €4.500,00, een smartphone, laptop, overeenkomst met intentie tot vaste aanstelling en nog héél veel meer. Lees hier onder meer over. Calculeer hierbij in:

Als calculatiespecialist bij Feenstra in Capelle aan den IJssel weet jij exact welke informatie jij nodig hebt om een goede nauwkeurige calculatie te kunnen maken en weet het gesprek met de klant duidelijk samen te vatten.


• Je analyseert de bij de klant opgevraagde gegevens, bekijkt de bouwtekeningen en specificaties om tot een gedetailleerde berekening te kunnen komen van de benodigde materialen, arbeidskosten en andere relevante kostenfactoren

• Je houdt rekening met eventuele alternatieve materialen of methoden die kostenefficiënter kunnen zijn

• Je stelt de offertes op en beschrijft de werkzaamheden, de gekozen materialen en de totale kosten. Hierbij zorg je ervoor dat de offerte voldoet aan de eisen en specificaties van de klant

• Je adviseert de klant over de beste oplossingen voor hun projecten

• Je bespreekt eventuele vragen of opmerkingen met collega’s en deelt relevante informatie met het verkoop- en projectmanagementteamJouw nieuwe werkgever Feenstra

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor. Mede mogelijk gemaakt door de mensen die verstand hebben van onderhoud, storingen oplossen en slimme technieken installeren. Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon, beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken. Met meer dan 1.700 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke klantenbasis, die bestaat uit meer dan 800.000 Nederlandse huishoudens.


Ons kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJsel. Deze is goed te bereiken met de auto van de zaak en je parkeert gratis op ons terrein. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.Functie:Calculatiespecialist
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via nancy.wijnkamp@fygi.nl of 654977685. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Calculatiespecialist FYGI 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures