Vacature Beveiliger Geld- en Waardetransport

Beveiliger Geld- en Waardetransport in Capelle aan den Ijssel

Ben je een actieve beveiliger die graag werkt in de logistiek als transporteur? Hou jij van een baan met veel afwisseling en klantcontact? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Waarom geld- en waardetransporteur? Geen dag is hetzelfde. Je komt op veel verschillende plekken, de werkzaamheden zijn divers en je hebt dagelijks veel contact met onze klanten waarmee je hechte klantrelaties opbouwt. Daarnaast ben je (over het algemeen) in de avond en op zon- en feestdagen altijd vrij.

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Geld- en Waardetransporteur zorg jij voor het leveren en ophalen van geld (of bijzondere waarden) bij onze klanten op diverse locaties. Dit varieert van banken, winkels, horecazaken tot aan tankstations. Er is veel afwisseling in routes, de ene keer ga je met een collega op pad om samen automaten te servicen en schakel je alarmen in- en uit. De andere keer wordt je ingezet op het eenmanstransport.

Hoe zie jouw dag eruit?

Je dag start met een kop koffie in onze kantine met jouw collega’s. tijdens de dagstart wordt de routelijst uitgedeeld, jij zoekt jouw collega op met wie je bent ingedeeld op transport. Wanneer het tijd is om te gaan laden, ga je naar de geldwagen. Met de geladen geldwagen volg je de routelijst en vertrek je richting de eerste klant. Sommige klanten hebben een afgesproken tijd. Mocht je wat voor- of achterlopen dan pas je de route aan, zodat je op de afgesproken tijd bij de klant bent. Als je alle klanten hebt bezocht rij je terug naar de vestiging. Op de vestiging geef je alle waarde en spullen af aan jouw collega’s van de Op & Overslag.

Werktijden: In deze functie werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag en start tussen 06:00-09:00 uur tot ongeveer 15:00-18:00 uur. Je wordt 1 tot 2 keer per maand ingeroosterd op zaterdag van +/- 07:30 tot 16:30 uur (150% toeslag)

Jouw kwaliteiten

Klantgerichtheid, jij bent het gezicht van onze organisatie. Je hebt veel contact met onze klanten en jij draagt zorg voor een optimale klantbeleving. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen. Naast het vervoeren van waarde lever je bestellingen af bij onze klanten. De grote van orders verschilt enorm en daarmee ook het gewicht. Tot slot werk je met diverse automaten en beveiligingssystemen, zowel in onze bedrijfswagens als bij de klant, dit vraagt interesse en affiniteit met het servicen van deze systemen.

Verder vragen wij:

 • Een diploma beveiliging niv. 2
 • Rijbewijs B (rijbewijs C is een pré en een hogere inschaling)
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Flexibiliteit, je bent incidenteel inzetbaar op zaterdag
 • Een maximale reisafstand van 50 km (enkele reis) en bent in het bezit van eigen vervoer
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • ZIN om als geld- en waardetransporteur bij ons aan de slag te gaan

Ons aanbod

 • Een baan met Inhoud, afwisseling en vrijheid
 • Een bruto salaris tussen de €2.605,- en €3.136,- per maand o.b.v. 36 uur, inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Zaterdagen worden uitbetaald met een toeslag van 50%
 • Een Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Sporten met korting (ongeveer 50%) en korting op diverse uitjes via CultuurWerkt
 • Volop carrière kansen, er is veel ruimte voor scholing en doorgroeimogelijkheden

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag komen werken bij Brink’s? Solliciteer dan direct!

PS Al onze nieuwe medewerkers worden gescreend. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze recruiter.Functie:Beveiliger Geld- en Waardetransport
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2605 – 3136
Uren per week:21 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brink's Solutions Nederland B.V. via recruitment.nl@brinks.com of 31653288767. Of bezoek hun website http://careers.brinks.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
 2. Beveiliger Geld- en Waardetransport Brink’s Solutions Nederland B.V. 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures