Vacature Accountmanager

Accountmanager in Capelle aan den Ijssel

Jij bent niet zomaar een accountmanager, jij smult van het sluiten van deals. Het gaat niet alleen om praten, maar juist ook om luisteren. Bij Computer Lease Nederland in Capelle aan den IJssel draag je bij aan ons commercieel succes, zowel in de binnen- als buitendienst. Presteer je goed? Dan pak je meer verantwoordelijkheid voor die grote klappers. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en echt iets toe te voegen aan onze organisatie. Als stevige gesprekspartner van IT-leveranciers ontwikkel jij jezelf continu. En daar hoort natuurlijk een lekker salaris bij: €3.000 tot €4.000, plus een kwartaalbonus, met de flexibiliteit om thuis te werken.


Wat ga je doen?

Met jouw scherpe nieuwsgierigheid en ondernemersbloed snap jij precies wat de klant nodig heeft. Samen met je collega's loop je elk salesplan strak door, stap voor stap. Jij weet als geen ander wanneer je een sales pitch moet afsteken, maar ook wanneer je beter even je mond kunt houden. Dankzij jouw topvoorbereiding kun je klanten helemaal inpakken met jouw verhaal over de voordelen van IT-hardware leasen. Jij hebt die skills gewoon in je pocket. En verder?


  • Je adviseert partners over het leasen van IT-hardware
  • Je gaat samen met een ervaren collega aan de slag om stapsgewijs het salesplan van iedere deal te doorlopen
  • Je onderhoudt contact met partners en onderzoekt hoe je accounts kunt uitbreiden
  • Je genereert afspraken met potentiële partners en gaat samen met een collega op pad om in gesprek te gaan
  • Je bereidt je goed voor om inhoudelijke gesprekken te voeren en het commercieel succes van deals te verzekeren

Over Computer Lease Nederland en jouw collega’s

Bij CLN waarderen we Rotterdamse nuchterheid. Door de kleinschaligheid van de organisatie kennen we elkaar allemaal goed. We zijn ambitieus, dat zie je aan onze groeicijfers. We werken zelfstandig, maar kunnen snel schakelen als dit nodig is. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven, met de focus op resultaten. We vinden het belangrijk om samen te ontdekken hoe jouw vaardigheden bijdragen aan commercieel succes. Tegelijkertijd wordt er veel gelachen door de intensieve samenwerking met collega’s. Als sociale dieren vieren we successen samen, genieten we van gezamenlijke lunches, de vrijdagmiddagborrel en kwartaaluitjes. Zo gaan we ieder jaar naar Vrienden van Amstel Live, kerstdiners, BBQ's of samen racen.Functie:Accountmanager
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via vincent.van.rees@fygi.nl of 06-52400465. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Accountmanager FYGI 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures