Vacature Accountmanager Arbeidsbemiddeling

Accountmanager Arbeidsbemiddeling in Capelle aan den Ijssel

Jouw succesmoment als Accountmanager Arbeidsbemiddeling is het maken van de perfecte match. Dit is een 360 graden functie waarin je zowel relatiebeheerder als recruiter bent. Als intermediair ben je onmisbaar voor professionals en werkgevers binnen het dynamische vakgebied van de bouw.

 

We vroegen je collega accountmanagers waarom zij bij Continu werken:


  • “Ik werk bij Continu om mijzelf maximaal te kunnen ontwikkelen. Daarnaast kan ik hier een stukje commercie koppelen aan het oprecht helpen van mensen die vastzitten in hun loopbaan. Ik heb zelf lang getwijfeld over wat ik wilde in mijn carrière, daarom vind ik het leuk om anderen vooruit te kunnen helpen.”
  • “Het belangrijkste verschil met andere werkgevers is de professionaliteit. Het is allemaal heel goed en strak geregeld bij Continu. De sales kan echt met de sales bezig zijn. Dat werkt prettig en helpt ook voor die mooie bonus.”
  • “De mensen waarmee ik werk bepalen de cultuur en de sfeer. Ik zie veel collega’s ook als werk-vrienden. Naar mijn werk rijden in de ochtend voelt daarom alsof ik naar mijn tweede thuis rijd.”

Info over het bedrijf

 

Wij brengen mensen en bedrijven bij elkaar. Dat doen we al bijna 30 jaar, in de meest interessante branches van Nederland: Bouw, infra, techniek, supply chain en de publieke sector.

 

Bij Continu word jij de beste versie van jezelf. Het voelt als een vriendengroep, waar jij vanaf de eerste dag bij hoort. Dat merk je al in het eerste sollicitatiegesprek. Informeel, maar wel professioneel en zeer ambitieus. Overal is aan gedacht, zodat jij aan jouw succes kan werken.

  • Great Place To Work gecertificeerd
  • Gemiddeld cijfer medewerker tevredenheidsonderzoek 8,7
  • Winnaar Best Workplace Award 
Functie:Accountmanager Arbeidsbemiddeling
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via bilkan.goktas@fygi.nl of 621443831. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Krimpen aan den IJsselkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de krimpenaandenijsselkrant.nlkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Krimpen aan den IJssel
  2. Accountmanager Arbeidsbemiddeling FYGI 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures